Davy's blog

Nieuw intelligent intranet afgeleverd

23-7-2021

Ik heb in de afgelopen weken een nieuw intelligent intranet mogen bouwen voor een heel mooi bedrijf, vandaag afgeleverd en gepresenteerd.

Met dit intranet wordt de communicatie en transparantie binnen het bedrijf geoptimaliseerd en kunnen de afdelingen makkelijker en slimmer hybride (samen)werken. Alles vanuit 1 interface, alles binnen 2 klikken bereikbaar, op alle devices, waar je ook bent met als doel: minder druk, meer overzicht en meer werkplezier.

Als een intelligent intranet is opgeleverd begint het eigenlijk pas: alle medewerkers krijgen naast een workshop "Minder Druk op je werk" ook standaard een video-instructie over het optimaal gebruiken van het intranet + toegang tot mijn online cursus "Slimmer werken met Microsoft 365" + toegang tot de community voor vragen en antwoorden. Een totaalpakket met de nodige instructie voor de borging van een goede implementatie.

Wil jij dit nou ook voor jouw bedrijf en jullie manier van (samen)werken ook drastisch onder de loep nemen en optimaliseren? Check dan de onderstaande link voor meer informatie.

Minder Druk partner van Microsoft!

19-7-2021

Minder Druk is nu partner van Microsoft! Bestel jouw Microsoft 365 producten via de onderstaande link.

Beperk de drukte binnen jouw bedrijf met het Intelligente intranet van Minder Druk

12 juli 2021

Ik ben op dit moment bezig met het inrichten van een nieuw Intelligent intranet voor het bedrijf Rolight, een superleuk bedrijf waar ik mee aan de slag mag. Na de oplevering volgt een workshop over het slimmer werken met Microsoft 365 zodat zij sprongen kunnen maken met het sneller en met meer plezier bereiken van hun doelen. Wil jij de drukte ook drastisch aanpakken en de workflow en communicatie binnen jouw bedrijf optimaliseren? Neem dan een kijkje op de vernieuwde pagina over het intranet en neem als je geïnteresseerd bent contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nieuwe promovideo!

Ik heb voor Minder Druk een nieuwe promovideo gemaakt omdat mijn productaanbod is verhelderd en de gratis introductiecursus is toegevoegd.

Nieuw: GRATIS Minder Druk introductiecursus

27 juni 2021

Mijn nieuwe gratis Minder Druk introductiecursus is online!

Deze cursus is het best denkbare begin voor jouw eerste stappen richting een Minder Druk leven. Je bent binnen een paar minuten online.

Terugblik Dag van het Werkplezier

19 juni 2021

Ik ben nog aan het nagenieten van de 5e editie van de Dag van het Werkplezier, wat een inspirerende dag!

Ik heb ook een workshop mogen verzorgen vanuit Minder Druk, dat was weer super leuk om te doen.

Wat bij mij het meest is blijven hangen was de lezing van Joyce de Ruiter over haar wereld die langzaam steeds donkerder en stiller wordt omdat zij door het Ushersyndroom op termijn doof en blind wordt, ik heb het met een brok in de keel gevolgd... Zij gaf aan dat je niet het slachtoffer kunt zijn van veranderingen maar alleen slachtoffer kunt zijn van jouw eigen houding ten opzichte van de verandering / omstandigheid. Joyce hoeft naar eigen zeggen niet de kunnen zien om een visie te hebben en hoeft niet te kunnen horen om gehoord te kunnen worden. Super inspirerend.

Haar boek "Niet horen, Niet zien, Niet zwijgen" is een aanrader!

Nieuwe website!

Ik heb een nieuwe website www.davydewit.nl! Op deze site deel ik wat ik allemaal doe en wat mij allemaal bezighoudt. 
arrow_drop_up arrow_drop_down