Minder Druk

Alle oplossingen voor druktemakers

Ik ben in 2018 naast mijn werkzaamheden bij ArtEZ begonnen met mijn eigen bedrijf Minder Druk.

Tijdens mijn studie aan het conservatorium was ik altijd al bezig met het nadenken over hoe je op de meest efficiënte manier kon studeren. Omdat ik studeren niet leuk vond en het maximale resultaat wou bereiken in zo weinig mogelijk tijd. Als hoofd aan de ArtEZ Popacademie ben ik ook altijd bezig geweest met het efficiënter leren werken en het coachen van studenten op dit thema.

Met mijn ervaring op het gebied van onderwijs, onderwijs management, coaching, efficiënt werken, het ontwerpen van onderwijs en het ontwerpen van online leer- en werkomgevingen voor ArtEZ was de stap naar dit bedrijf een logisch gevolg.

Ik verzorg met Minder Druk coachings & advies, tools (persoonlijke online werkomgevingen en intelligente intranet omgevingen), workshops en online cursussen.

  Over Minder Druk

Minder Druk helpt mensen en bedrijven met het slimmer inrichten van tijd en werkzaamheden.

Brits onderzoek wijst uit dat een werknemer bij een 8-urige werkdag gemiddeld maar 2,53 uur efficiënt werkt en toch zijn wij te druk. Werkstress is beroepsziekte nummer één in Nederland. 35% van de werknemers geeft aan dat werkdruk/werkstress de reden is voor de in totaal 11 miljoen verzuimdagen. De kosten zijn inmiddels opgelopen tot 3,1 miljard euro per jaar, de kosten per persoon stegen van 8.100 euro in 2017 naar 9.100 euro in 2018 (onderzoek Werkgevers Enquête Arbeid van TNO en de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden 2018-2019).

Ik heb de missie om van betekenis te zijn voor heel werkend Nederland. Met mijn online werkomgevingen, intelligente intranet oplossingen, online cursussen en workshops draag ik bij aan het verminderen van jouw werkdruk en het verhogen van de productiviteit en werkplezier. Ik heb een uniek en samenhangend aanbod ontwikkeld dat gericht is op het bereiken van optimale resultaten voor jouw persoonlijk of voor jouw bedrijf.

Voor jou. Gratis.

10 gouden tips om tijd te winnen

  • Toegang tot de introductiecursus
  • Alles wat je nodig hebt om grip te krijgen op jouw agenda
  • Antwoord op al jouw vragen in de community
  • Ultieme boekentips
  • Inspirerende quotes
Tijdens de dag van het werkplezier werd ik blij van je workshop. Jouw boodschap zette me aan het denken over de weerbarstige praktijk die, nu blijkt, helemaal niet zo weerbarstig is als ik maar kies. Dank!
Sharon Persijn - Gemeente Enschede
Davy maakt me bewust in het structureren en focussen van de dag op een inspirerende manier. De verbinding vervolgens met de app's en tools is geweldig. Dat motiveert om er per direct mee aan de gang te gaan.
Maurits Jansen - Directeur Mulder Vastgoedonderhoud B.V
De workshop van Davy is een aanrader voor iedereen die voor zijn gevoel meer plannen heeft dan tijd. Op een leuke en persoonlijke manier geeft hij in korte tijd veel tips die makkelijk en praktisch toepasbaar zijn. Ik heb er echt iets aan gehad.
Inge de Vries - Eigenaar Andere Kijk
Een userinterface die alle losse management tools combineert en aanvoelt als die ene app die je altijd zocht: rustgevend, overzichtelijk en binnen 2 klikken ben je waar je moet zijn.
Peter Leutscher - Educational designer
Een ‘WOW’-moment toen we inzicht kregen in alle mogelijkheden die ons nieuwe intranet ons biedt en wat we allemaal anders kunnen doen om efficiënter en sneller te werken. Davy had op alle twijfel-vragen over het programma een antwoord waardoor de twijfel als sneeuw voor de zon verdween. Wij zijn er klaar voor!
Patty Rademaker - Adviseur Marketing & Communicatie de Bibliotheek Enschede
WAANZINNIG!!!! Wat een ontzettend goede online cursussen; helder/verhelderend, to the point, inzichtgevend, wetenschappelijk, geen wazig soft gedoe, analytische oriëntatie, actueel gericht in dit tijdsgewricht, herkenbaar, confronterend, en zo kan ik nog wel ff doorgaan…..Complimenten dus!
Rene Engel - Drummer, docent drums en methodiek ArtEZ Conservatorium
arrow_drop_up arrow_drop_down